19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO) Cultură de canabis într-un solar de legume

(VIDEO) Cultură de canabis într-un solar de legume

-

O persoană a fost reţinută, marţi, pentru 24 de ore şi va fi prezentată instanţei cu propunerea de arestare preventivă după ce a înfiinţat pe raza judeţului Satu Mare o cultură de canabis.

„În cauză s-a reţinut faptul că inculpatul a înfiinţat, pe raza judeţului Satu Mare, o cultură de canabis, drogurile ce urmau a fi obţinute fiind destinate comercializării. La data de 21 septembrie, procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Satu Mare împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul SCCO Satu Mare au efectuat o percheziţie domiciliară, în urma căreia a fost identificată cultura de canabis, formată din 22 de plante – 130 de kilograme de masă verde, înfiinţată într-un solar de legume”, arată un comunicat de presă al DIICOT.

Potrivit DIICOT, inculpatul urmează să fie prezentat miercuri Tribunalului Satu Mare cu propunere de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul lucrătorilor de poliţie din cadrul Postului de Poliţie Medieşu Aurit şi al unui criminalist din cadrul IPJ Satu Mare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

(VIDEO) Ceremonia lopeții, la Spitalul Regional. Olguța a venit...

Astăzi a avut loc ceremonia de „spargere a solului”...

ȘTIRI GdS