16.7 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentOlt: Bărbatul care și-a răpit iubita, reținut

Olt: Bărbatul care și-a răpit iubita, reținut

Bărbatul de 31 de ani care și-a răit concubina în Olt, din fața Primăriei Dragoslavele, a fost reținut și va fi dus în fața judecătorilor.

„În continuarea cercetărilor, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Caracal au dispus reținerea bărbatului, de 31 de ani, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lipsire de libertate și încălcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis un ordin de protecție a oricăreia dintre măsurile dispuse, pe numele bărbatului fiind emis un ordin de protecție de către instanța de judecată, pentru 6 luni, cu valabilitate până în luna noiembrie 2021”, potrivit IPJ Olt.

Femeia de 31 de ani a fost băgată cu forța într-o mașină, marți dimineața, în zona Primăriei Dobrosloveni, iar răpirea a fost văzută și anunțată la Poliție de localnici. Femeia a fost găsită după câteva ore, au transmis reprezentanții IPJ Olt.

Urmărirea bărbatului

Maşina în care se aflau femeia şi bărbatul care ar fi răpit-o a fost depistată în trafic, pe DN 6, între localităţile Radomireşti şi Mihăeşti, de către o patrulă de la Poliţia Dăneasa.


„Din cercetări a reieşit faptul că o femeie, de 31 de ani, din municipiul Caracal, în timp ce se afla în zona Primăriei din comuna Dobrosloveni, ar fi fost luată cu forţa de fostul concubin, un bărbat de 31 de ani, din comuna Dobrosloveni, şi introdusă într-un autoturism de culoare gri, după care s-ar fi deplasat într-o direcţie necunoscută”, au informat reprezentanţii IPJ Olt.

Femeia şi bărbatul s-au certat aprig în apropierea primăriei din localitate, iar la un moment dat, femeia a intrat în maşina ei şi a blocat portierele.

Bărbatul din Olt care și-a răit concubina de pe stradă a fost reținutSURSA: Imagini amator

Posted by stiripesurse.ro on Tuesday, September 21, 2021

Individul a spart geamul şi ar fi scos-o cu forţa de femeie de acolo.

Apoi a luat-o în autoturismul lui şi a pornit în goană într-o direcţie necunoscută. Câţiva trecători au asistat la toată scena şi au sunat alarmaţi la 112. Mai multe echipaje de poliţie au început căutările. După câteva ore, maşina în care se aflau cei doi a fost oprită de o patrulă, pe un drum naţional.

Bărbatul a fost imobilizat de poliţişti şi a fost dus pentru cercetări la Poliţia municipiului Caracal, unde și victima sa a dat o declarație.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS