16.2 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO) Gabby Petito, supranumită „fiica Americii”, găsită fără viață

(VIDEO) Gabby Petito, supranumită „fiica Americii”, găsită fără viață

-

Un cadavru care se potrivește cu descrierea bloggeriței Gabby Petito, supranumită „fiica Americii”,a fost găsit de echipaje care cercetau un parc național din statul american Wyoming, potrivit BBC.

„După cum își poate imagina fiecare părinte, acesta este un moment incredibil de dificil pentru familia ei”, a declarat agentul FBI Charles Jones pentru mass-media.
„Cauza morții nu a fost stabilită”, a adăugat el.
Petito, de 22 de ani, vizita Parcul Național Grand Teton împreună cu logodnicul ei, Brian Laundrie, când a dispărut.
Laundrie a fost declarat „persoană de interes” în acest caz, dar nu a fost acuzat de vreo infracțiune. El a refuzat să vorbească cu poliția și a dispărut câteva zile mai târziu.

FBI a spus că, deși examinările medico-legale încă nu „confirmă 100%” că rămășițele umane sunt cele ale bloggeriței Petito, acestea sunt în concordanță cu descrierea ei.
Tatăl lui Petito, Joseph, a postat o fotografie a fiicei sale pe Twitter la scurt timp după conferința de presă.

Filmul călătoriei

Laundrie și Petito plecaseră într-o călătorie nomadă în iulie, documentând aventurile lor pe rețelele de socializare.
S-au filmat zâmbind, sărutându-se și alergând pe plaje într-un videoclip YouTube care a fost vizionat acum de peste 2,3 milioane de ori.

Pe 1 septembrie, după o lună de călătorie, Laundrie s-a întors acasă în Florida cu duba lor albă și fără Petito. Familia ei a raportat-o ​​dispărută 10 zile mai târziu.
O echipă de căutare a petrecut weekendul cercetând o rezervație sălbatică de 25.000 de acri din Florida, pentru a-l căuta și pe Laundrie cu câini de poliție și drone, dar duminică seara nu se găsise nimic.

Familia sa a lansat o declarație prin intermediul avocatului lor, spunând: „Știrile despre Gabby Petito sunt sfâșietoare. Familia Laundrie se roagă pentru Gabby și familia ei”.

Mii de comentarii au fost lăsate pe paginile de Instagram ale cuplului, iar protestatarii s-au adunat vineri în fața casei familiei Laundrie, strigând „unde este Gabby?”

O mare echipă de căutare și-a petrecut weekendul căutându-l pe Brian Laundrie în Carlton Reserve din Florida, dar nu au găsit nimic

La conferința de presă de duminică seara, Jones a reînnoit apelul pentru ca oricine are informații să spună poliției.
Cu două săptămâni înainte ca Petito să dispară, pe 12 august, poliția din orașul Moab din sudul Utah a fost chemată la un posibil incident de violență domestică care implica acest cuplul.

Poliția a lansat imagini care a arătat-o ​​pe Petito plângând și plângându-se ofițerilor. Ea a mai spus că cuplul s-a certat mai des.
Ofițerii le-au recomandat să petreacă noaptea în altă parte, dar nu s-a depus nicio acuzație. Nu se știe încă ce s-a întâmplat în continuare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Craiovenii de la periferie“înoată” pe străzi. La fiecare ploaie...

Atunci când plouă, străzile de la periferia Craiovei devin...

ȘTIRI GdS