9.8 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljA mers cu cuțitul la meciul dintre FCU Craiova și FCSB

A mers cu cuțitul la meciul dintre FCU Craiova și FCSB

Un suporter a mers cu cuțitul la meciul dintre FCU Craiova și FCSB, sâmbătă seara, 18 septembrie. Bărbatul de 39 ani de ani a încercat să pătrundă pe stadion cu obiectul, însă a fost prins de jandarmi.

„Bărbatului i s-a solicitat să prezinte obiectele deținute, moment în care a vrut sa inducă în eroare forțele de ordine spunând  că obiectul din buzunar este o brichetă și l-a aruncat în spațiul verde. Jandarmii au constatat că era, de fapt, un cuțit tip briceag. Acesta avea lamă rabatabilă și lungimea totală de 20 de centimetri. În acest caz au fost întocmite actele de constatare sub aspectul săvârșirii infracțiunii ,,de port sau folosire fără drept de obiecte periculoase” conform art.372 din Codul Penal, urmând a fi înaintate organelor de urmărire penală,  pentru continuarea verificărilor“, au menționat reprezentanții GJMB Craiova.

Alți trei suporteri, sancționați

De asemenea, jandarmii au prins alți trei suporteri, care au aruncat cu obiecte în direcția suprafeței de joc. „Aceștia au fost sancționați contravențional, cu amendă în valoare totală de 1.500 de lei. De asemenea, asupra lor s-a luat măsura interzicerii accesului la competițiile sportive, pe o perioadă de 1 an“, au mai precizat reprezentanții GJMB Dolj.

Citește și: VIDEO SpaceX: Cei patru pasageri au revenit pe Terra după trei zile în spaţiu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS