16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Un bărbat, accidentat mortal la Bădoși

Dolj: Un bărbat, accidentat mortal la Bădoși

Un bărbat de 51 de ani, din Craiova, şi-a pierdut viaţa, astăzi, în localitatea doljeană Bădoşi, comuna Bratovoeşti. Acesta a fost lovit în plin de o maşină, în timp ce traversa prin loc nemarcat. Martorii spun, însă, că şoferul avea viteză mare şi că moartea bărbatului a fost una foarte violentă.


Bărbatul de 51 de ani parcase duba pe care o conducea pe dreapta, pe sensul de mers către Craiova. Apoi a traversat către un magazin aflat peste drum. Când s-a întors de la magazin şi a început să traverseze, a fost lovit în plin de o maşină marca Dacia Logan. Un sătean din Bădoşi a văzut momentul şi era marcat. „Eu îmi plimbam nepoţelul. Omul care e mort se întorcea de la magazin. Am văzut că maşina a venit cu viteză mare, l-a lovit tare şi apoi l-a târât pe sub maşină câţiva metri. Cred că nici frânele la maşină nu sunt cum trebuie, altfel nu târa omul ăla aşa mult. Chiar dacă nu e trecere de pietoni aici, maşina circula cu prea mare viteză. Dacă era vreun copil? Eu am o viaţă de om, din 1983 de când am permis, am experineţă. Dar în localitate nu trebuie să mergi cu mai mult de 60. Poate să îţi sară orice în faţa maşinii.

Şoferul nu consumase alcool

La locul accidentului au intervenit mai mulţi poliţişti, care au început cercetările. „Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Dolj au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe DN 55, a avut loc un accident rutier. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, care au stabilit că un autoturism condus de un bărbat de 42 de ani, din Craiova, pe raza localității Bădoşi, către Bechet, ar fi accidentat un bărbat, de 51 de ani, din Craiova. Acesta din urmă s-ar fi angajat în traversarea drumului public prin loc nepermis. În urma evenimentului rutier, din păcate, pietonul a decedat. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul. Totodată, a fost dispusă efectuarea unei expertize medico-legale, pentru stabilirea cauzei decesului“, au declarat reprezentanţii IPJ Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS