14 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentMașină de poliție aflată în misiune, tamponată într-o intersecție din Focșani

Mașină de poliție aflată în misiune, tamponată într-o intersecție din Focșani

O maşină de poliţie care se afla în misiune a fost acroşată în trafic de un autoturism. Două femei care se aflau în autospecială au avut nevoie de îngrijiri medicale, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea, citat de Agerpres.

Poliţistul care conducea maşina avea semnalele luminoase în funcţiune, iar la pătrunderea într-o intersecţie din centrul oraşului, un şofer a intrat din plin în acesta, lovind puternic partea laterală a maşinii. Două femei care urmau să fie duse la audieri au fost rănite în urma impactului.

„În urma unei intervenţii sesizate prin SNUAU 112, un poliţist care conducea autospeciala de serviciu, având semnalele luminoase în funcţiune, la intersecţia semaforizată din zona Big a municipiului Focşani, a fost acroşat de un alt autoturism. În urma coliziunii, a fost solicitat un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vrancea pentru persoanele aflate în autospeciala poliţiei”, a precizat IPJ Vrancea.

Potrivit sursei citate, în autospecială se aflau două femei care erau conduse către sediul Poliţiei Municipiului Focşani, pentru audieri.

Ele au primit îngrijiri din partea echipajului medical sosit la locul accidentului.

Cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului şi luării măsurilor legale ce se impun. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS