21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO) Un camion de gunoi a intrat într-o clădire în care era o plantație de canabis

(VIDEO) Un camion de gunoi a intrat într-o clădire în care era o plantație de canabis

-

Şoferul unui camion de gunoi din Michigan, Statele Unite, a pierdut controlul volanului şi a intrat direct într-o clădire de la marginea drumului.

Reprezentantul Departamentului de poliție din Sterling Heights a declarat că vehiculul încearcă să evite o mașină care se apropia, iar șoferul camionului de gunoi s-a ciocnit de clădire, potrivit rapoartelor. După ce autoritățile au ajuns la fața locului, polițiștii au descoperit ceea ce cred că este o fermă de canabis, potrivit The Independent. Accidentul a scos la iveală o uriaşă plantaţie de canabis!
Poliţia a anunţat că nimeni nu a fost rănit în urma accidentului, însă proprietarii casei vor avea de dat câteva explicaţii. Întreg evenimentul a fost surprins de camerele de supraveghere ale unei case învecinate.

Proprietarii acesteia spun că bănuiau de multă vreme că se întâmplă ceva suspect în curtea de alături, în special din cauza mirosului ciudat pe care îl simţeau uneori în preajmă.
„Cultivarea marijuanei în interiorul unei clădiri comerciale nu este legală în orașul Sterling Heights”, afirmă autoritățile locale după accidentul în care s-a descoperit ferma de canabis.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

00:00:16

(VIDEO) Continuă căutarea persoanei căzute în râul Olt

Căutarea persoanei căzută în râul Olt, în zona barajului...

ȘTIRI GdS