21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentArestat preventiv după ce a încălcat de şase ori ordinul de protecţie

Arestat preventiv după ce a încălcat de şase ori ordinul de protecţie

Un bărbat de 33 de ani, cercetat pentru infracţiunile de încălcare a măsurilor dispuse în ordinul de protecţie în formă continuată şi ameninţare, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce a încălcat de şase ori ordinul de protecţie, informează IPJ Brăila.

Poliţişti din cadrul Biroului Proximitate l-au reţinut pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, pe un bărbat în vârstă de 33 de ani, din Brăila, cercetat pentru infracţiunile de încălcare a măsurilor dispuse în ordinul de protecţie, în formă continuată şi ameninţare, potrivit Digi24.

Bărbatul, obligat să respecte anumite interdicţii

În fapt, în urma unor conflicte repetate avute cu surorile sale, Judecătoria Brăila a emis, în data de 26 iunie, un ordin de protecţie împotriva bărbatului, prin care acesta era obligat să respecte anumite interdicţii.

„În perioada 27 august – 5 septembrie, pe fondul consumului de alcool, aceasta ar fi încălcat de şase ori ordinul de protecţie, constând în aceea că s-a apropiat la o distanţă mai mică de 200 de metri faţă de cele două surori şi de domiciliul acestora, ameninţându-le. În această după-amiază, instanţa a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila şi a dispus faţă de bărbat măsura arestării preventive pentru 30 de zile”, potrivit unui comunicat de presă remis vineri de IPJ Brăila, potrivit Agerpres.

Brăileanul a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS