6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentPatru răniţi după o ciocnire între două autoturisme pe DN 1

Patru răniţi după o ciocnire între două autoturisme pe DN 1

Patru persoane au fost rănite joi, într-un accident rutier produs între două autoturisme, pe DN 1, la Şelimbăr, au informat ISU şi IPJ Sibiu, citate de Agerpres.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), la faţa locului se acordă îngrijiri medicale pentru patru persoane implicate, respectiv trei bărbaţi şi o femeie, care sunt conştienţi şi politraumatizaţi care vor fi transportaţi la spital.

La faţa locului au intervenit un echipaj SMURD, cu autospecială de transport victime multiple, două echipaje de la Serviciul de Ambulanţă Judeţeană şi un echipaj de descarcerare.

IPJ Sibiu a informat că un şofer, de 27 de ani, din Şelimbăr a pătruns pe drumul naţional de pe un drum secundar şi a intrat în coliziune cu un autovehicul condus pe drumul naţional de un conducător auto, de 65 ani, din municipiul Sibiu.

Poliţiştii rutieri desfăşoară cercetări în vederea stabilirii tuturor circumstanţelor producerii accidentului, în zonă circulaţia desfăşurându-se îngreunat, a mai arătat sursa citată.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Patru tineri s-au bătut ziua în amiaza mare pe...

Poliţiştii Secţiei 5 Poliție Craiova au fost sesizați vineri...

ȘTIRI GdS