15.1 C
Craiova
duminică, 5 mai, 2024
Știri de ultima orăBancuriO bloggeriță din Rusia a fost ucisă de soțul ei

O bloggeriță din Rusia a fost ucisă de soțul ei

Soțul unei bloggerițe și vedete pe Instagram din Rusia a fost condamnat la 8 ani de închisoare, după ce a a fost găsit vinovat de uciderea partenerei sale de viață, au anunțat, joi, autoritățile ruse.

Kristina Zuravleva avea 28 de ani și scria blogguri de frumusețe. Ea avea numeroși fani pe Instagram, unde posta imagini glamour, informează The Moscow Times.
Femeia a fost găsită moartă într-o pădure din apropierea orașului Ekaterinburg, al patrulea ca mărime în Rusia, în luna aprilie.

Soțul ei, Dmitry Zuravlev, care o dăduse dispărută, a mărturisit că a ucis-o câteva săptămâni mai târziu.

Cazul a readus în atenție problema violenței domestice în Rusia. Potrivit ultimelor date, mai mult de două treimi dintre femeile ucise în această țară mor ca urmare a agresiunii partenerilor sau rudelor apropiate.

Un tribunal din regiunea Sverdlovsk, centrul Rusiei, l-a găsit pe Zuravlev vinovat de crimă și l-a condamnat la 8 ani de închisoare, urmând să ispășească pedeapsa într-o colonie penală de maximă siguranță.

Zuravlev ″și-a strangulat victima cu ură în timpul unui scandal domestic”, a precizat, într-un comunicat de presă, Comitetul de Anchetă, cel care cercetează infracțiunile majore.

“Câteva zile mai târziu, în noaptea de 9 aprilie, inculpatul a ascuns corpul într-o zonă de pădure. Pe 16 aprilie, corpul a fost găsit accidental de un cetățean care a anunțat descoperirea teribilă la poliție”, se mai spune în comunicat.

Conform Comitetului de Anchetă, trupul Kristinei Zuravleva a fost identificat după 30 aprilie, dată la care Zuravlev a anunțat dispariția soției lui. După câteva săptămâni, individul a mărturisit că și-a ucis soția.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS