12.8 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateLuptătorul Cătălin Moroşanu, lăsat fără permis după ce a circulat cu 154 km/oră

Luptătorul Cătălin Moroşanu, lăsat fără permis după ce a circulat cu 154 km/oră

Luptătorul Cătălin Moroşanu a rămas fără permis de conducere după ce a fost prins circulând cu viteza de 154 km/oră, în judeţul Buzău. El a fost amendat cu 1.305 lei, informează News.ro.

Poliţiştii rutieri din Buzău au prins, în cadrul unor acţiuni, 22 de şoferi care au depăşit limitele legale de viteză, iar dintre aceştia 4 au predat permisele de conducere pentru următoarele 90 de zile.

„Cu cea mai mare viteză – 154 km/h – a fost înregistrat de aparatele radar, autovehiculul unui bărbat de 37 de ani, din Galaţi, ce rula pe DN 2 E85, în afara localităţii Limpeziş”, precizează IPJ Buzău.

Bărbatul de 37 de ani a fost amendat şi i-a fost luat permisul de conducere.

Surse locale afirmă că este vorba despre Cătălin Moroşanu. Sportivul conducea un autoturism Mercedes şi a fost prins de radar în afara localităţii buzoiene Limpeziş.

Cătălin Moroşanu a mai avut probleme similare în trecut. În primăvara acestui an, a fost prins la volan sub influenţa alcoolului, iar în 2017 a fost lăsat fără permis pentru viteză la Vaslui. Cătălin Moroşanu este consilier judeţean în Consiliul Judeţean Galaţi. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS