34.5 C
Craiova
duminică, 3 iulie, 2022
In curand, Gazeta de Sud, intr-un nou format! Urmareste-ne in fiecare zi si fii primul care afla noutatile!
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO) Australia: Un copil de trei ani, cu autism, a fost găsit după patru zile de la dispariție

(VIDEO) Australia: Un copil de trei ani, cu autism, a fost găsit după patru zile de la dispariție

-

Un copil de numai 3 ani, din Australia, diagnosticat cu autism, a fost găsit într-o pădure, nevătămat, după patru zile de căutări disperate.
În regiunea South Wales unde a dispărut nopțile sunt reci în această perioadă. Băiatul era aproape de casă, dar nu știa să se mai întoarcă. Salvatorii spun că, spre norocul său, cel mic a găsit o sursă de apă, care i-a salvat viața.

Sute de poliţişti și voluntari plecaseră de câteva zile în căutarea băieţelului, după ce părinţii i-au anunţat dispariţia. A fost zărit, într-un final, la doar 500 de metri de casă, de polițiștii care survolau zona cu un elicopter. Stătea pe malul unui râu și îşi făcuse palmele căuș pentru a bea apă, potrivit NBC News.

Inclusiv voluntarii care-l căutau au primit cu o explozie de bucurie vestea că băiatul a fost găsit teafăr: „L-am găsit, băieți! L-am găsit! După patru zile! Patru zile!”
Iar mama copilului a fost pur și simplu copleșită de vestea cea mare, așa că a avut nevoie de ajutorul medicilor.
Un caz similar s-a întâmplat luna trecută în Rusia, unde o fetiță de numai un an a supraviețuit trei nopți, singură, într-o pădure unde sălășuiesc lupi și urși.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Trei tineri din Târgu Jiu, reținuți pentru tâlhărie și...

Trei tineri din municipiul Târgu Jiu au fost reținuți pentru tâlhărie și infracțiuni informatice.

ȘTIRI GdS