21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO) Australia: Un copil de trei ani, cu autism, a fost găsit după patru zile de la dispariție

(VIDEO) Australia: Un copil de trei ani, cu autism, a fost găsit după patru zile de la dispariție

-

Un copil de numai 3 ani, din Australia, diagnosticat cu autism, a fost găsit într-o pădure, nevătămat, după patru zile de căutări disperate.
În regiunea South Wales unde a dispărut nopțile sunt reci în această perioadă. Băiatul era aproape de casă, dar nu știa să se mai întoarcă. Salvatorii spun că, spre norocul său, cel mic a găsit o sursă de apă, care i-a salvat viața.

Sute de poliţişti și voluntari plecaseră de câteva zile în căutarea băieţelului, după ce părinţii i-au anunţat dispariţia. A fost zărit, într-un final, la doar 500 de metri de casă, de polițiștii care survolau zona cu un elicopter. Stătea pe malul unui râu și îşi făcuse palmele căuș pentru a bea apă, potrivit NBC News.

Inclusiv voluntarii care-l căutau au primit cu o explozie de bucurie vestea că băiatul a fost găsit teafăr: „L-am găsit, băieți! L-am găsit! După patru zile! Patru zile!”
Iar mama copilului a fost pur și simplu copleșită de vestea cea mare, așa că a avut nevoie de ajutorul medicilor.
Un caz similar s-a întâmplat luna trecută în Rusia, unde o fetiță de numai un an a supraviețuit trei nopți, singură, într-o pădure unde sălășuiesc lupi și urși.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Craiova: Pieton accidentat pe Calea București

Un pieton a fost lovit, azi dimineață, de un...

ȘTIRI GdS