10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentS-a urcat băut la volan şi a făcut trei victime

S-a urcat băut la volan şi a făcut trei victime

Trei persoane au fostrănite în urma unui accident produs în noaptea de duminică spre luni, în apropiere de comuna doljeană Maglavit. Poliţiştii au stabilit că un şofer băut a pierdut controlul direcţiei, a lovit un parapet din beton, după care s-a răsturnat. În urma impactului, autoturismul a luat foc.

Potrivit oamenilor legii, accidentul a avut loc la o trecere la nivel cu calea ferată, în apropiere de Maglavit.

„În ziua de 6 septembrie, ora 00.56, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Calafat au fost sesizați despre faptul că în afara localității Maglavit s-a produs un accident rutier.

La fața locului s-au deplasat polițiștii, care au stabilit că un autoturism condus de un bărbat de 52 de ani, din comuna Malu Mare, pe DJ 553, la trecerea la nivel cu o cale ferată simplă, fără bariere, ar fi intrat în coliziune cu un parapet din beton și s-ar fi răsturnat în partea dreapta a drumului, autoturismul luând foc.

În urma evenimentului rutier, două femei de 42 și 65 de ani, respectiv un bărbat de 71 de ani, pasageri în autoturism, toți din comuna Malu Mare, au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, au precizat poliţiştii doljeni.

Şoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o concentrație de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe numele acestuia a fost întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și conducere sub influența alcoolului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS