21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentCadavrul tranşat al unui urs, găsit în mai mulţi saci depozitaţi sub un pod

Cadavrul tranşat al unui urs, găsit în mai mulţi saci depozitaţi sub un pod

Cadavrul tranşat al unui urs a fost găsit de un localnic, depozitat în mai mulţi saci sub un pod din localitatea Tarcău, a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, agentul Georgiana Puşcaşu.

„La data de 4 septembrie, în jurul orei 16,00, poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul IPJ Neamţ au fost sesizaţi de către un bărbat, în vârstă de 46 de ani, cu privire la faptul că sub un pod ce traversează pârâul Cheia din localitatea Tarcău, a descoperit mai mulţi saci ce conţin resturi de animale. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, fiind identificate resturile unui exemplar din specia urs. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de uz de armă letală fără drept şi braconaj cinegetic”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

Poliţiştii continuă cercetările, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bicaz, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, identificarea autorilor şi luarea măsurilor legale care se impun. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS