22.6 C
Craiova
duminică, 23 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateBărbat din București dat dispărut, găsit mort pe un câmp

Bărbat din București dat dispărut, găsit mort pe un câmp

Un bărbat dispărut dintr-o locație din Sectorul 2 din București, unde au fost identificate urme ce păreau a fi sânge, a fost găsit mort, joi, pe un teren viran. Bărbatul avusese un conflict, în urmă cu o lună, cu un cunoscut, acesta fiind bănuit de omor și reținut, informează Digi24.

Serviciul Omoruri din cadrul Poliției Capitalei a fost sesizat, miercuri, de polițiștii din cadrul Poliției Sector 2, că pe parcursul unor investigații, cu privire la un bărbat dispărut, într-o locație au identificat urme ce păreau a fi sânge.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri.

„A fost efectuată cercetarea la fața locului, simultan fiind efectuate Investigații. Din coroborarea tuturor datelor, pe un teren viran a fost descoperit cadavrul unui bărbat, care a fost ridicat și transportat la INML în vederea efectuării necropsiei”, transmit, joi, reprezentanții Poliției Capitalei.

În urma cercetărilor și pe probatoriului administrat, anchetatorii au suspiciunea că, în urmă cu aproximativ o lună, persoana decedată ar fi avut un conflict cu un cunoscut al său, un bărbat de 53 de ani, iar acesta l-ar fi lovit și ulterior l-ar fi abandonat pe terenul viran, scrie Mediafax.

Cel bănuit de omor a fost depistat și audiat, iar procurorul criminalist a dispus reținerea sa.

Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS