12.8 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentDoi şoferi s-au luat la bătaie în trafic

Doi şoferi s-au luat la bătaie în trafic

Un bărbat a ajuns marți seară la spital, iar un altul la poliție, după ce mai întâi s-au șicanat, apoi s-au încăierat în traficul din Capitală. Incidentul s-a petrecut în Sectorul 5, iar cineva a sunat la 112.

Cei doi bărbați s-ar fi șicanat în trafic, iar la un moment dat au oprit autoturismele și au ieșit din acestea. A urmat o altercație, iar unul dintre bărbați l-a lovit pe celălalt cu pumnul, după care a urcat în mașină. Persoana vătămată ar fi încercat să îl oprească, agătându-se de mașină, moment în care ar fi fost târâtă pe o anumită distanță, potrivit Digi 24. 

Persoana agresată a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale

Polițiștii Secției 19, chemați la locul incidentului, au reușit însă să-l identifice și să-l depisteze pe șoferul agresiv. El a fost condus la sediul subunității de poliție pentru audieri, în timp ce persoana agresată a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Secția 19 Poliție face cercetări pentru stabilirea întregii situații de fapt, iar infracțiunile avute în vedere sunt lovire și alte violențe, precizează un comunicat al Direcției Generale de Poliție a Municipiului București.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS