13.1 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Adolescent reţinut la scurt timp după ce ar fi înjunghiat un alt tânăr

Dolj: Adolescent reţinut la scurt timp după ce ar fi înjunghiat un alt tânăr

Un băiat, de 15 ani, din Băileşti, a ajuns la spital, ieri seară, după ce a fost înjunghiat de un adolescent.

Polițiștii din Băilești au fost sesizaţi de reprezentanții spitalului din localitate că a fost adus un adolescent care prezenta mai multe plăgi înjunghiate.

La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii care au stabilit faptul că, în cursul serii trecute, în timp ce rănitul se afla pe o stradă din localitate, între acesta şi un alt adolescent, de 15 ani, a izbucnit un conflict spontan, în timpul căruia cel din urma i-ar fi aplicat lovituri cu un obiect tăietor-înţepător.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violențe iar cercetările sunt continuate pentru sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Băilești, în vederea administrării probatoriului şi luării măsurilor care se impun.

Adolescentul a fost depistat la scurt timp, pe raza municipiului Băilești și condus la sediul poliției pentru cercetări.

În urma administrării probatoriului, cel în cauză a fost reținut pentru 24 ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J.Dolj.

În cursul acestei zile, adolescentul urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Băilești cu propunere de arestare preventivă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS