12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO) Protest într-o comună vasluiană din cauza stării proaste a unui drum

(VIDEO) Protest într-o comună vasluiană din cauza stării proaste a unui drum

Mai mulţi șoferi au protestat, duminică, pe DJ 244D, care face legătura cu judeţul Iaşi, din cauza stării proaste în care se află drumul pe teritoriul judeţului Vaslui.

Protestatarii reclamă faptul că bucata din DJ 244D care se află pe raza judeţului Iaşi arată foarte bine, în timp ce partea aferentă judeţului Vaslui este deteriorată și plină de gropi. Timp de două ore, zeci de locuitori ai comunei vasluiene Bunești-Averești și-au strigat oful la granița cu comuna Dolhești, din județul Iași, acolo unde începe asfaltul. De zeci de ani, spun oamenii, autoritățile n-au fost în stare să asfalteze cei aproximativ trei kilometri din drumul județean care face legătura cu județul Iași.

Protest

Posted by Constantin Iftene on Sunday, August 29, 2021


Pentru cei care se duc la Iași, distanța s-ar scurta considerabil pe acest traseu, însă drumul e plin de gropi, așa că nici microbuzul nu mai circulă, iar cei care totuși se încumetă trebuie să ducă apoi mașinile la service.

”Motivul acestor proteste este starea deteriorată a drumului județean 244D, pe raza județului Vaslui. Suntem nemulțumiți pentru că nu se poate circula, mai ales în urma promisiunilor făcute în campania electorală, potrivit cărora Consiliul Județean Vaslui și Consiliul Județean Iași împreună vor moderniza întregul drum de ka Huli către Coropceni, Iași. De fapt s-a făcut foarte puțin, în scopul votării”, a declarat Constantin Iftene, preşedintele Asociaţie “Voluntarii Buneşti – Avereşti”.

De cealaltă parte, președintele Consiliului Județean Vaslui, Dumitru Buzatu, spune că va repara drumul atunci cînd va avea bani.
”Am căutat, pe orice cale, să facem posibilă racordarea tuturor localităților la centrul administrativ la județului Vaslui.”

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS