12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljMinorul care a tăiat gâtul unui tânăr, reținut

Minorul care a tăiat gâtul unui tânăr, reținut

Minorul de 15 ani care a tăiat gâtul tânărului de 21 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tentativă la omor şi port fără drept de obiecte periculoase.

Potrivit primelor informații oferite de reprezentanții IPJ Dolj,în urma probatoriului administrat, minorul a fost reţinut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tentativă la omor şi port fără drept de obiecte periculoase, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Dolj.

În cursul zilei de azi, cel în cauză urmează să fie prezentat Tribunalului Dolj, cu propunere de arestare preventivă.

Minor cercetat după ce a tăiat gâtul unui tânăr

Un tânăr de 21 de ani, din Valea Stanciului, a ajuns în această dimineață la spital cu gâtul tăiat, unde i-a fost acordat primul ajutor. Poliţiştii din cadrul Secției 13 Rurală Segarcea au fost sesizați prin apel 112, de un bărbat din Valea Stanciului, despre eveniment.

La fața locului s-au deplasat poliţiştii care au stabilit că în timp ce se afla într-un bar din comuna Valea Stanciului, victima ar fi fost tăiată în zona gâtului, cu un obiect tăietor înţepător, de un minor de 15 ani, din Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS