11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentTrei tineri au fost răniţi grav într-un accident, în Olt

Trei tineri au fost răniţi grav într-un accident, în Olt

Trei tineri au fost grav răniţi într-un accident petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe drumul european E 574.

Accidentul s-a produs puţin după miezul nopţii, un şofer în vârstă de 20 ani pierzând controlul şi lovind un cap de pod. Din impact a fost ulterior proiectat în separatorul de sens.

Potrivit primelor informații oferite de reprezentanții IPJ Olt, la fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Olt, iar din primele verificări, aceștia au constatat faptul că în eveniment a fost implicat un singur autoturism ce se deplasa pe direcția Slatina către Balș și care a lovit un cap de pod.

În urma coliziunii, conducătorul auto, un tânăr de 20 de ani și doi pasageri de 16 și 18 ani, toți din municipiul Slatina au necesitat îngrijiri medicale fiind transportați la Spitalul Județean de Urgența Slatina.

Conducătorul auto nu se afla sub influența băuturilor alcoolice în momentul producerii evenimentului.

Potrivit sursei citate, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, polițiștii efectuând în continuare cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS