3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentOlt:Tânăr mort în urma unui accident rutier care a avut loc în comuna Brebeni

Olt:Tânăr mort în urma unui accident rutier care a avut loc în comuna Brebeni

IPJ Olt anunță că sâmbătă a avut loc un grav accident de circulație în comuna Brebeni soldat cu decesul unui tânăr de 26 de ani.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina, iar din primele verificări, aceștia au constatat faptul că în eveniment a fost implicat un singur autoturism care se deplasa pe direcția Schitu către Brebeni. Acesta a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat pe câmp.

În urma coliziunii, conducătorul auto, un tânăr de 26 de ani, din comuna Crâmpoia a decedat, iar o femeie pasageră în autoturism a necesitat îngrijiri medicale.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, polițiștii efectuând în continuare cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Șoferul mort, pasagera grav rănită

Pompierii Detașamentului Slatina, cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare și un echipaj SMURD, dar și mai multe echipaje de la Serviciul Județean de Ambulanță Olt, au intervenit la fața locului.

La sosirea echipajelor, autoturismul a fost găsit răsturnat pe câmp, iar șoferul, în vârstă de 26 de ani, din localitatea Crâmpoaia, a fost fiind găsit decedat, cu leziuni incompatibile cu viața.

Pasagera aflată pe scaunul din dreapta – față, în vârstă de 18 ani, din localitatea Văleni, conștientă, politraumatizată prin accident rutier, a fost transportată la UPU Slatina.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS