20.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO) Explozii și incendiu de proporții în Leamington Spa

(VIDEO) Explozii și incendiu de proporții în Leamington Spa

-

Un incendiu de proporții a izbucnit vineri într-o incintă industrială din Leamington Spa, în apropiere de Birmingham. Au fost raportate și mai multe explozii puternice, transmite BBC.

O imensă coloană de fum gros negru poate fi văzută de la mare depărtare. Proprietățile din vecinătatea drumului au fost evacuate ca urmare a incendiului, a declarat poliția din Warwickshire.

Oamenii legii au cerut persoanelor care locuiau la mai puțin de 70 de metri de amplasament să păstreze ferestrele și ușile închise, deoarece Public Health England a lansat și un apel către rezidenți.

Mașinile de pompieri au fost trimise la fața locului, a declarat Warwickshire Fire and Rescue Service. Poliția din Warwickshire a confirmat că se află la fața locului și a închis circulația pe drumurile din zonă.

Serviciul de Ambulanță West Midlands a transmis că a fost chemat și la ora 12:38 (ora României).

Kevin Leeson, un locuitor din Leamington Spa, a spus că lucra de acasă când a observat că cerul devenise foarte gri. „Am văzut câteva postări în grupul local de pe Facebook … și când m-am dus în spate am văzut acest nor masiv de fum cenușiu plutind deasupra”, a spus el.

El a spus că a putut vedea focul timp de aproximativ o oră (de la aproximativ 11:00) și nu părea să se reducă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Pensiile pentru luna mai, distribuite în avans

Compania Naţională ,,Poşta Română” anunţă că a început distribuirea...

ȘTIRI GdS