21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentTânărul evadat din Urziceni a fost prins de polițiști

Tânărul evadat din Urziceni a fost prins de polițiști

Tânărul evadat marţi de la postul de poliţie Urziceni a fost prins, vineri după-amiază, în urma unei acţiuni ample desfăşurate de poliţişti, în localitatea Alexeni, judeţul Ialomiţa.

„În după amiaza zilei de astăzi, în jurul orei 16:30, în urma unei ample acţiuni desfăşurate, forţele de ordine l-au prins pe tânărul de 18 ani, din judeţul Iaşi, care a evadat în data de 24 august a.c. din sediul Poliţiei Municipiului Urziceni”, a anunţat Poliţia Judeţeană Ialomiţa.

Conform sursei citate, el a fost prins în localitatea Alexeni.
Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Ialomiţa, Andreea Loghin, peste 100 de forțe de ordine îl căutau pe tânărul de 18 ani. De asemenea, zona a fost survolată de un elicopter.

„Peste 100 de poliţişti şi jandarmi cu câini de urmă au fost mobilizaţi la Valea Măcrişului în vederea identificării tânărului care e evadat la 24 august, fiind constituite echipe de căutare si filtre rutiere. De asemenea, Inspectoratul General de Aviaţie al ministerului asigură sprijinul aerian, un elicopter survolând zona”, declara Loghin.

Conform surselor, tânărul era căutat în special în extravilanul comunei Valea Măcrişului din judeţul Ialomiţa, după ce poliţiştii au primit informaţii că în ultimele ore acesta s-ar fi aflat în această comună.

Tânărul era cercetat pentru mai multe furturi

Ştefan Petronel Boancă a evadat în 24 august din arestul postului de poliţie Urziceni, unde fusese adus la audieri alături de un alt tânăr, fiind în arest preventiv pentru furt calificat şi conducere fără permis.

Din Ialomiţa, furase un autoturism de 15.000 de euro, în timp ce la la Buzău, a spart mai multe firme, locuinţe, dar şi un autoturism cu care a pornit la drum, până la Iaşi, deşi nu deţine carnet de conducere.

La Iaşi, tânărul a provocat un accident rutier, fugind la acel moment de la locul faptei.

Acelaşi tânăr de 18 ani mai are la activ şi alte numeroase infracţiuni de furt, dar şi de spargere a unor locuinţe ori societăţi. De asemenea, el a mai evadat din arest la domiciliu, măsură pe care magistraţii o dispuseseră în trecut pentru alte infracţiuni de care fusese incriminate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS