7.8 C
Craiova
duminică, 24 octombrie, 2021
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO) Cercetați pentru trafic de droguri de risc

(VIDEO) Cercetați pentru trafic de droguri de risc

-

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Caraș-Severin au efectuat, astăzi, 3 percheziții domiciliare, la adresele unor persoane din Caraș-Severin și Timiș, bănuite de trafic de droguri de risc.
6 bărbați, cu vârste cuprinse între 20 și 31 de ani, vor fi conduși la audieri.

În urma activităților, au fost descoperite și ridicate o cultură out-door, formată din 7 plante de cannabis, 300 de grame de fragmente vegetale uscate, pregătite pentru distribuire, instrumente folosite la prepararea dozelor, precum și un pistol, despre care urmează a se stabili dacă era deținut legal.
Din cercetări a rezultat faptul că un bărbat, de 28 ani, din județul Timiș, ar fi cultivat droguri de risc la domiciliu, pentru consum propriu și pentru distribuție.

Drogurile de risc ar fi fost distribuite, ulterior, în Timiș și Caraș-Severin, fie în mod direct, fie prin intermediari, de asemenea consumatori de droguri, contra unor sume de bani.
Acțiunile au beneficiat de suportul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.
La percheziții, au participat jandarmi de la Inspectoratul de Jandarmi Județean Caraș-Severin și Gruparea Mobilă de Jandarmi „Glad Voievod” Timișoara.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

11.725 de cazuri noi și 389 decese în ultimele...

Grupul de Comunicare Strategică (GCS) a informat duminică dimineaţă...

ȘTIRI GdS