14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO) Cel puțin 13 morți, printre care și copii, în explozia de pe aeroportul din Kabul

(VIDEO) Cel puțin 13 morți, printre care și copii, în explozia de pe aeroportul din Kabul

Un presupus atac sinucigaș cu bombă a avut loc la poarta Abbey a aeroportului din Kabul, în urma căruia cel puțin 13 persoane au murit, inclusiv copii, a spus un oficial taliban, după ce SUA și aliații au făcut apel la afgani să părăsească zona din cauza unei amenințări venite din partea Statului Islamic.

Oficialul taliban a spus că mulți luptători sunt răniți.De asemenea un oficial american a spus că soldați ai SUA sunt printre răniți, adugând că raportul că numărul acestora ar putea crește, potrivit HotNews.

Un oficial SUA spune că se așteaptă ca numărul vitimelor americane să crească. De asemenea, un purtător de cuvânt al Pentagonului a confirmat că explozia a avut loc la poarta Abbey de la aeroportul din Kabul.

Cel puțin 13 persoane au murit, inclusiv copii, în timp ce mulți talibani au fost răniți în timpul exploziei, a spus un oficial taliban, scrie Reuters.

Ministerul turc al Apărării a spus că au fost două explozii în apropierea aeroportului din Kabul, însă nu există nicio victimă printre soldații turci.

Informațiile inițiale arată că explozia a fost provocată atentat sinucigaş, potrivit unui oficial american citat de Reuters.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS