6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO) O tânără a fost împușcată mortal de fostul iubit în fața prietenilor

(VIDEO) O tânără a fost împușcată mortal de fostul iubit în fața prietenilor

-


O tânără a fost împușcată mortal, dumincă seară, în timp ce se plimba pe malul mării cu prietenii, la 10 kilometri de Catania.
Vanessa Zappalà a murit în urma a mai multe focuri de armă, unul dintre gloanțe lovind-o în cap. În incident a fost rănit și unul dintre prietenii tinerei, însă acesta se află în afara oricărui pericol.

Principalul suspect a fost, încă de la început, fostul iubit al tinerei. Cei doi ar fi avut o relație tumultoasă, bărbatul fiind la un moment dat arestat la domiciliu pentru violență și hărțuire. Acesta a fost găsit spânzurat pe proprietatea unchiului său, din orașul în care cei doi tineri locuiau, potrivit La Republica.

După ce relația lor s-a încheiat, Vanessa a obținut în instanță un ordin de protecție potrivit căruia fostul iubit nu avea voie să se apropie de ea.

În seara în care tânăra a ieșit la plimbare alături de prietenii ei, fostul iubit, Antonio, a urmărit-o cu mașina până pe faleza din Aci Trezza. După ce a coborât din mașină, tânărul ar fi tras mai multe focuri de armă în direcția Vanessei. Aceasta a fost împușcată în cap și a murit pe loc.
Polițiștii veniți la fața locului au aflat de la prietenii tinerei că fostul iubit al ei este cel care a comis crima. Oamenii legi au început căutările la locuințele apropiaților lui Antonio și chiar la locul de muncă, însă tânărul a fost găsit spânzurat în casa unchiului său.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Un mort și doi răniți într-o explozie neurmată de...

O femeie a murit și alte două persoane au...

ȘTIRI GdS