10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn bărbat beat a murit după ce a rămas agățat în ţepuşele unui gard

Un bărbat beat a murit după ce a rămas agățat în ţepuşele unui gard

Un bărbat, în vârstă de 40 ani, din localitatea Pipirig, judeţul Neamţ, a murit după ce a fost străpuns de ţepuşele unui gard pe care a încercat să-l sară, duminică seară, informează Antena3.ro.

În jurul orei 22.30, proprietarul unui imobil din localitatea Nemţişor, a auzit mai multe strigăte și a ieșit din casă pentru a vedea ce se întâmplă. Atunci a identificat bărbatul de 40 de ani, care era agățat în țepușele din metal ale porților imobilului său și a alertat de urgență Poliția.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, pe 22 august, bărbatul ar fi consumat, împreună cu alte două persoane, băuturi alcoolice, în imobilul respectiv, și ar fi încercat să plece din curte prin escaladarea gardului.

Echipajul medical deplasat la fața locului a constatat că bărbatul a rămas, inițial, agăţat, şi era străpuns de o ţepuşă din gard, cu sângerare masivă, plagă în zona membrelor inferioare.

La sosirea ambulanţei, bărbatul era deja dat jos din gard de către localnici şi era în stop cardio-respirator. Cazul a fost preluat de echipajul cu asistent medical şi de către un echipaj de la Pompieri, care au transportat pacientul la Spitalul Orăşenesc Târgu Neamţ, cu manevre de resuscitare în curs.

Din păcate, odată ajuns la spital bărbatul a fost declarat decedat. În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS