10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljUPDATE: Accident cu 6 victime, la Moțăței

UPDATE: Accident cu 6 victime, la Moțăței

UPDATE: Polițiștii din Calafat au fost sesizați prin apel 112 că pe raza localității Moțăței, la intersecția DJ 561 A cu DN 56, a avut loc un accident rutier.

Din primele cercetări efectuate de polițiștii, a reieșit faptul că un autoturism condus de un bărbat de 42 de ani, din Strehaia, a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un femeie de 35 de ani, din Calafat.

În urma evenimentului rutier, conducătorul auto de 42 de ani, o femeie de 45 de ani și doi copii,unul de 12 și altul de 16 ani, toti pasageri în autoturismul respectiv, au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

De asemenea, conducătorul auto de 35 de ani si pasagerul dreapta față, o femeie de 34 de ani, au necesitat acordarea de îngrijiri medicale, fiind transportați la spital.

Conducătorul auto de 35 de ani a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, urmând ca în cazul celui de 42 de ani, să fie recoltate probe biologice la spital.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Șase persoane au fost rănite în urma unui accident grav, produs în această seară, în localitatea Moțăței.

Potrivit ISU Dolj, care a trimis la locul accidentului trei ambulanțe SMURD și elicopterul SMURD, o victimă este încarcerată și inconștientă.

Politistii doljeni au precizat ca vor oferi mai multe amanunte în perioada următoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS