10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO) Un poliţist a salvat un bărbat care a căzut pe șinele de metrou cu câteva clipe înaintre de venirea trenului

(VIDEO) Un poliţist a salvat un bărbat care a căzut pe șinele de metrou cu câteva clipe înaintre de venirea trenului

Un ofițer de poliție din New York împreună cu o altă persoană au reușit să salveze un bărbat care a leșinat și a căzut pe șine, cu doar câteva clipe înainte de sosirea în stație a unui metrou, potrivit BBC.

Bărbatul care a scăpat ca prin urechile acului aștepta metroul într-o stație din Bronx când și-a pierdut cunoștința și a căzut de pe peron, direct pe șine.

Imediat după incident și fără să stea prea mult pe gânduri, un polițist al forțelor NYPD aflat și el pe peron a intervenit, sărind pe șinele de metrou și încercând să îl scoată pe bărbat cât mai repede, înainte de sosirea trenului în stație.

Bărbatul căzut inconștient a fost salvat în ultima clipă

Cu ajutorul venit din partea unui tânăr, bărbatul căzut inconștient a fost salvat în ultima clipă. Călătorii l-au ajutat, la rândul lor, pe polițist să se urce înapoi pe peron, deznodământul fericit fiind aplaudat de cei aflați în stație.

NYPD a postat pe pagina de Twitter imaginile surprinse de o cameră de supraveghere, subliniind că polițistul nu a ezitat nici un moment să-l ajute pe bărbat. ”Polițiștii din NYPD îi ajută pe newyorkezi cu orice preț!”, au scris reprezentanții instituției.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS