7.6 C
Craiova
duminică, 28 noiembrie, 2021
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO) Un poliţist a salvat un bărbat care a căzut pe șinele de metrou cu câteva clipe înaintre de venirea trenului

(VIDEO) Un poliţist a salvat un bărbat care a căzut pe șinele de metrou cu câteva clipe înaintre de venirea trenului

Un ofițer de poliție din New York împreună cu o altă persoană au reușit să salveze un bărbat care a leșinat și a căzut pe șine, cu doar câteva clipe înainte de sosirea în stație a unui metrou, potrivit BBC.

Bărbatul care a scăpat ca prin urechile acului aștepta metroul într-o stație din Bronx când și-a pierdut cunoștința și a căzut de pe peron, direct pe șine.

Imediat după incident și fără să stea prea mult pe gânduri, un polițist al forțelor NYPD aflat și el pe peron a intervenit, sărind pe șinele de metrou și încercând să îl scoată pe bărbat cât mai repede, înainte de sosirea trenului în stație.

Bărbatul căzut inconștient a fost salvat în ultima clipă

Cu ajutorul venit din partea unui tânăr, bărbatul căzut inconștient a fost salvat în ultima clipă. Călătorii l-au ajutat, la rândul lor, pe polițist să se urce înapoi pe peron, deznodământul fericit fiind aplaudat de cei aflați în stație.

NYPD a postat pe pagina de Twitter imaginile surprinse de o cameră de supraveghere, subliniind că polițistul nu a ezitat nici un moment să-l ajute pe bărbat. ”Polițiștii din NYPD îi ajută pe newyorkezi cu orice preț!”, au scris reprezentanții instituției.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Materia poate deveni invizibilă, potrivit unei noi descoperiri

Materia poate deveni invizibilă, potrivit unei noi descoperiri. Un...

ȘTIRI GdS