13.1 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentPansament plin de sânge într-o chiflă, la un restaurant din Rovinari

Pansament plin de sânge într-o chiflă, la un restaurant din Rovinari

Un bărbat din Rovinari a găsit un pansament plin de sânge în chifla din care mânca, la un restaurant din oraș. Bucătarul a recunoscut că își pansase un deget și i-a căzut pansamentul în aluat.

Un bărbat din Rovinari lua masa la un restaurant din oraș, iar la un moment dat a realizat că era ceva în mâncare. S-a uitat în farfurie și a avut un șoc: în chifla din care mânca era un pansament îmbibat de sânge, scrie Pandurul.

S-a dus la reprezentații restaurantului, iar bucătarul a recunoscut că era vina lui.

”Bucătarul a recunoscut că are o rană la degetul inelar și că i-a picat din greșeală pansamentul în aluatul din care a făcut chiflele. La orice restaurant care se respect știu că bucătarii folosesc mănuși. Aici, nu”, a declarat bărbatul.

Se teme să nu fi lut vreo boală din pansamentul mestecat

Acesta spune că se teme acum să nu fi luat vreo boală, pentru că a apucat să mestece din pansamentul plin de sânge.

”Cel mai mult mă tem să nu fi luat vreo boală care se transmite prin sânge, în momentul în care am mestecat acel pansament îmbibat”, afirmă clientul.

Bărbatul i-a cerut patronei să îl trimită pe bucătar să-și facă analize, pentru a afla dacă suferă de vreo boală transmisibilă.

OPC s-a autosesizat în acest caz.

Tânărul păgubit a postat imaginea pe o rețea de socializare, iar inspectorii OPC s-au autosesizat, demarând vineri dimineață un control la restaurant.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS