3.8 C
Craiova
miercuri, 8 decembrie, 2021
Știri de ultima orăEvenimentFranța: Un român, reținut cu focuri de armă și internat la psihiatrie

Franța: Un român, reținut cu focuri de armă și internat la psihiatrie

Un român de 41 de ani a fost internat la Psihiatrie, după ce a fost implicat într-un scandal și o urmărire ca-n filme în orașul francez La Teste-de-Buch, situat în regiunea Aquitania, potrivit sudouest.fr.

Luni după-amiaza, doi bărbați, angajați ai hotelului-restaurant La Co(o)rnich, s-au insultat violent dintr-un motiv necunoscut. Apoi, cei doi, care lucrau ca valet, respectiv portar de noapte, s-au urcat la volanul a două mașini și au pornit într-o urmărire care i-a șocat pe localnici.

La un moment dat, ei s-au îndreptat spre secția de poliție din oraș, acolo unde, potrivit sursei citate, valetul dorea să se refugieze. Ajuns la fața locului, acesta a fost lovit de urmăritorul său, un bărbat român, care a acroșat și o mașină de poliție. Speriat, individul a fugit de la locul accidentului, însă, din nefericire, a mai lovit câteva autoturisme parcate în zonă.

Oamenii legii s-au luat după el. În timpul urmăririi, bărbatul a mai intrat într-o mașină a poliției, care i-a barat drumul.

În cele din urmă, după patru focuri de armă trase spre el, românul a fost reținut.

În urma incidentului, doi polițiști au fost răniți ușor, în timp ce se aflau în mașina de serviciu sau în apropierea acesteia.

Dus la audieri, românul nu a putut să explice de ce s-a luat după colegul său și de ce a intrat în polițiștii care încercau să-i oprească fuga nebună.

Plasat inițial în arest, românul de 41 de ani a fost examinat de un expert și apoi internat la spitalul de psihiatrie Charles-Perrens, la cererea unui reprezentant al statului francez.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Ce taxe se vor plăti în Craiova, în 2022

Taxa pentru folosirea stadionului de atletism pentru evenimente atletice şi maratoane internaţionale a fost redusă la jumătate, pentru anul 2022.

ȘTIRI GdS