9.7 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentBărbat decapitat de un feribot în portul Ibiza

Bărbat decapitat de un feribot în portul Ibiza

Un bărbat de 46 de ani, care se afla într-o barcă, a fost decapitat de un feribot la intrarea în portul Ibiza, informează Euronews.

O altă persoană, care a fost salvată din apă, a suferit răni ușoare și era în stare de șoc. După ce a fost scoasă din apă, aceasta a fost transportată la spital, a precizat poliția locală.

Barca în care se aflau cei doi, care avea mai puțin de opt metri lungime, a fost complet distrusă. Poliția investighează accidentul în contextul în care, potrivit unor rapoarte, este posibil ca barca gonflabilă să nu fi avut nicio lumină aprinsă.

Feribotul „Balearia” implicat în accident se deplasa între insulele Formentera și Ibiza. Se pare că Poliția a fost informată de producerea acestui accident de o persoană care ar fi auzit zgomot, după impactul dintre feribot și barcă.

Compania care deține feribotul și-a exprimat „tristețea” pentru accidentul produs, a transmis condoleanțe familiei victimei și a anunțat căv a coopera cu autoritățile pentru a determina cauza care a dus la această tragedie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS