10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEveniment4 răniţi în urma coliziunii dintre două autovehicule. Un şofer era băut

4 răniţi în urma coliziunii dintre două autovehicule. Un şofer era băut

Patru persoane au fost rănite, miercuri, pe DN 15D, la Gâdinţi, după ce un autoturism condus de un cetăţean francez a intrat în coliziune cu un alt autovehicul care venea din sens contrar. Acesta a fost depistat ulterior cu o alcoolemie de 0,13 mg/l alcool în aerul expirat, a informat, joi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Neamţ.

„La data de 18 august, în jurul orei 16,30, poliţiştii rutieri au fost sesizaţi cu privire la producerea unui eveniment rutier pe DN 15D, în afara localităţii Gâdinţi, soldat cu rănirea a patru persoane. Din primele cercetări efectuate de poliţişti a reieşit că un autoturism condus de un bărbat de 56 de ani, cetăţean francez, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr de 20 de ani, din judeţul Timiş, care circula din sens opus”, a precizat IPJ Neamţ.

Unul dintre şoferi era băut

Potrivit sursei citate, în urma evenimentului rutier a rezultat rănirea ambilor conducători auto şi a altor două persoane, respectiv o tânără de 18 de ani, pasageră în autoturismul condus de tânărul de 20 de ani, şi o femeie de 52 de ani, pasageră în autoturismul condus de bărbatul de 56 de ani, potrivit Agerpres.

Victimele au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorii au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele indicând o valoare de 0,13 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul bărbatului de 56 de ani. Şoferii au fost conduşi la spital pentru recoltarea de probe biologice pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

Poliţiştii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS