10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentFemeie lovită intenționat cu mașina într-o dispută pentru un loc de parcare

Femeie lovită intenționat cu mașina într-o dispută pentru un loc de parcare

O femeie, de 28 de ani, din Tecuci a fost lovită intenționat cu mașina în urma unei dispute pentru un loc de parcare. Poliția Județeană Galați a anunțat miercuri că șoferul care a lovit-o pe tânără, ce încerca să țină un loc de parcare pentru tatăl ei, este cercetat penal, informează Hotnews.

Conform Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Galaţi, citat de Agerpres, o femeie de 28 de ani a sesizat poliţia că un șofer a lovit-o în mod intenţionat cu mașina, în timp ce se afla într-o parcare din Tecuci.

Poliţiştii au stabilit că femeia a coborât din autoturismul său, în parcare, şi, văzând un alt loc liber, s-a aşezat în dreptul acestuia, cu intenţia de a-l reţine pentru mașina tatălui său, care era blocat în trafic. În același timp, un șofer, de 51 de ani, voia să parcheze pe acel loc şi, în urma refuzului femeii de a se da la o parte, a lovit-o pe aceasta cu mașina, de două ori.

Întrucât la sediul poliţiei femeia a acuzat că îi este rău, a fost solicitată ambulanţa, care a transportat-o la spital.

Șoferul autoturismului implicat în incident a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. În acest caz, polițiștii au întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violenţe.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS