21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentDouă persoane rănite grav după ce s-au răsturnat cu motocicleta

Două persoane rănite grav după ce s-au răsturnat cu motocicleta

-

Două persoane au fost rănite şi au ajuns la spital, miercuri, după ce s-au răsturnat cu motocicleta cu care circulau pe raza localităţii Dănila, a informat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată, citat de Agerpres.

Potrivit sursei citate, la faţa locului au intervenit pompierii militari cu o autospecială şi o ambulanţă SMURD TIM, în sprijinul acestora ajungând şi un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Suceava.

Purtătorul de cuvânt al ISU Suceava a precizat că ambele persoane, conştiente, au primit primul ajutor la faţa locului şi apoi au fost transportate cu ambulanţele SMURD şi SAJ către Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă.

Înainte de sosirea echipajelor, la faţa locului a ajuns un pompier aflat în timpul liber, care, împreună cu fiul său, l-a asistat pe unul dintre cei doi răniţi, mobilizându-i capul pentru protecţia coloanei cervicale.

Anterior, pompierul a sunat la 112 şi i-a dat toate informaţiile necesare medicului coordonator, pentru a se decide asupra tipului de echipaje ce urmau să fie trimise la faţa locului.

Poliţia cercetează cauzele şi împrejurările în care s-a produs accidentul de la Dănila şi a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

„U“ Craiova – Rapid | Maximii mizează pe victoria...

Universitatea Craiova şi Rapid Bucureşti se întâlnesc sâmbătă, de...

ȘTIRI GdS