5.4 C
Craiova
miercuri, 20 octombrie, 2021
Știri de ultima orăEvenimentUcis după ce a retras bani dintr-un bancomat

Ucis după ce a retras bani dintr-un bancomat

Un bărbat în vârstă de 72 de ani, din București, a retras mai multe sume de bani de la bancă, a cumpărat mai multe bunuri, iar apoi a fost tâlhărit în apropierea unei stații de autobuz din sectorul 3. Din cauza rănilor grave, victima a murit la spital. Poliția Capitalei a anunțat, astăzi, că a fost reținut un suspect.

Poliția Capitalei a transmis că în 14 august, în jurul orei 00.00, a fost sesizată de către un spital de urgență că la camera de gardă a fost adus, în stare de inconștiență, cu leziuni la cap, un bărbat neidentificat, găsit în apropierea unei stații de autobuz din sectorul 3. În cursul nopții, bărbatul a decedat.

Cercetările au fost preluate de Parchetul Tribunalului București și Serviciul Omoruri, iar în urma mai multor audieri a fost identificată victima și, prin intermediul unui membru al familiei sale, s-a reușit stabilirea traseului urmat de victimă în ziua de 13 august, precizează Poliția Capitalei, potrivit HotNews.

Bărbatul a retras mai multe sume de bani de la o agenție bancară

Conform sursei citate, în urma vizionării unor imagini surprinse de camerele de supraveghere s-a stabilit că bărbatul de 72 de ani a retras mai multe sume de bani de la o agenție bancară, iar la acel moment avea asupra sa mai multe bunuri personale care nu au mai fost găsite la momentul în care a fost descoperit inconștient.

Au fost identificate două persoane care intraseră în posesia unui bun care îi aparținea victimei

Polițiștii spun că au fost identificate două persoane care intraseră în posesia unui bun care îi aparținea victimei, iar în urma audierii acestora a rezultat că le fusese vândut de un bărbat din același cartier, cunoscut doar în baza unui prenume. S-a stabilit identitatea acestuia, iar în dimineața de 15 august a fost pus în aplicare un mandat de percheziție la locuința acestuia din sectorul 3.

Bărbatul fost dus la audieri, a fost reținut pentru 24 de ore de către Parchetul Tribunalului București, iar ulterior instanța a amis pe numele acestuia mandat de arestare preventivă. Este vorba despre un bărbat de 45 de ani, cercetat pentru tâlhărie urmată de decesul victimei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Horoscop

BerbecÎn cursul dimineţii, aveţi suficientă energie să rezolvaţi tot...

ȘTIRI GdS