-4.5 C
Craiova
miercuri, 26 ianuarie, 2022
Știri de ultima orăEvenimentO fetiţă de doi ani a căzut de la etajul al doilea al unui bloc

O fetiţă de doi ani a căzut de la etajul al doilea al unui bloc

O fetiţă, de doi ani, din judeţul Iaşi a ajuns la spital, luni după-amiază, după ce a căzut de la etajul al doilea al blocului, în timp ce mama copilei întindea rufele la uscat în balcon, informează News.ro.

Incidentul s-a petrecut în comuna ieşeană Rediu.

În momentul în care echipajul medical a ajuns la faţa locului, fetiţa era conştientă, însă a suferit un traumatism cranio-cerebral şi mai multe contuzii.

„Prin cădere accidentală, copilul a suferit un traumatism cranio-cerebral, cu hematom frontal, o contuzie toraco-abdominală dreaptă puternică, contuzie cot drept şi contuzie glezna stânga. Este stabilă hemodinamic”, a declarat medicul-şef UPU-SMURD Iaşi, Diana Cimpoeşu.

Fetiţa a fost internată la Spitalul de Copii „Sfânta Maria” din Iaşi.

Copila s-a sprijinit de plasa de ţânţari de la una dintre ferestre, s-a dezechilibrat şi a căzut în gol.

Mama fetiţei se afla în balcon, unde întindea rufele la uscat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Membru al unei grupări de cămătari, după gratii

Judecătorii de la Curtea de Apel Craiova au dispus menţinerea arestului preventiv faţă de un bărbat deferit justiţiei într-un dosar de camătă, șantaj, trafic de persoane și proxenetism. Bărbatul a fost arestat în decembrie 2020, iar de atunci a rămas după gratii. Alături de bărbatul arestat preventiv au fost trimişi în judecată alţi şapte inculpaţi, membrii unei grupări infracționale care acționa încă din 2016 în județele Dolj și Argeș, după cum susţin procurorii DIICOT.

ȘTIRI GdS