9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentAutoturism făcut scrum, după un accident rutier pe DN 7

Autoturism făcut scrum, după un accident rutier pe DN 7

Un autoturism implicat într-un accident rutier care a avut loc, luni după-amiază, pe DN 7, a luat foc, fiind distrus în totalitate. În accident au fost implicate alte două autovehicule şi nimeni nu a fost rănit. Două persoane care se aflau în autoturismul care a luat foc au fost asistate medical de către echipajul SMURD, informează News.ro.

Conform datelor furnizate de reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, accidentul a avut loc pe Drumul Naţional 7. Trei autovehicule au intrat în coliziune, pe DN 7 Pitești – Râmnicu Vâlcea, la kilometrul 131+600 de metri, în localitatea Drăganu, județul Argeș, în condiţii care nu au fost stabilite încă.

Două persoane care se aflau în autoturismul ce a luat foc au fost asistate medical de către echipajul SMURD. Unul dintre pacienţi, o femeie, a suferit un atac de panică. Al doilea pacient, un bărbat, a fost rănit la mână. 

„Din fericire incendiul nu a ajuns la o sondă şi o staţie de carburant aflate în apropiere. Flăcările care s-au propagat pe vegetaţia uscată au fost ţinute sub control de către participanţii la trafic”, au transmis oficialii ISU Argeş.

Circulația rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers, în vederea stingerii focului, iar valorile de trafic sunt intense în zonă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS