22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUcis după ce a coborât din maşină

Ucis după ce a coborât din maşină

Un bărbat de 51 şi-a pierdut viaţa în urma unui accident produs aseară, pe DN 56, în apropiere de localitatea doljeană Podari. După primele cecetări, oamenii legii au stabilit că soţia victimei a oprit pe dreapta, iar când bărbatul a coborât din maşină a fost lovit în plin de un autoturism condus de o femeie de 36 de ani. În urma impactului, bărbatul a murit pe loc.

Potrivit poliţiştilor doljeni, accidentul în urma căruia şi-a pierdut viaţa bărbatul de 51 de ani a avut loc în apropiere de comuna Podari.

„Ieri seară, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Dolj au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe DN 56 a avut loc un accident rutier.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii care au stabilit că un autoturism condus de o femeie de 36 de ani, din comuna Galiciuica, pe DN 56, în afara localităţii Podari, ar fi accidentat un bărbat de 51 de ani, din Calafat, care s-ar fi aflat lângă un autoturism oprit pe partea carosabilă. În urma evenimentului rutier, din păcate, bărbatul a decedat la faţa locului”, au precizat reprezentanţii IPJ Dolj.

Şoferiţa de 36 de ani a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Oamenii legii au mai precizat că a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de ucidere din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS