21.8 C
Craiova
joi, 18 august, 2022
Știri de ultima orăActualitateTrei răniţi într-un accident între un autoturism și o maşină de poliţie

Trei răniţi într-un accident între un autoturism și o maşină de poliţie

Trei persoane, dintre care doi poliţişti, au fost rănite în urma unui accident produs, sâmbătă, în Bârlad, între o maşină de poliţie aflată în misiune şi un autoturism, informează Agerpres.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu, cele trei victime prezintă multiple traumatisme cranio-cerebrale şi toracice.

„La sosirea echipajelor de intervenţie, persoanele implicate în accident nu erau încarcerate. Trei din cele patru persoane implicate în accident au avut nevoie de îngrijiri medicale. (…) Cele trei victime, doi bărbaţi şi o femeie, au suferit multiple traumatisme cranio-cerebrale şi toracice. Victimele au fost transportate la Compartimentul de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Municipal Bârlad”, a precizat oficialul ISU.

Stanciu a menţionat că în accident au fost implicate două autoturisme în care se aflau patru persoane.

IPJ Vaslui informează că, autospeciala implicată în accident, în care erau doi poliţişti, se afla într-o misiune, având semnalele acustice şi luminoase în funcţiune.

„În evenimentul rutier a fost implicată o autospecială care circula în regim prioritar, cu semnalele acustice şi luminoase pornite. Maşina a fost acroşată de un autoturism înmatriculat în judeţul Vaslui, condus de un tânăr în vârstă de 28 de ani. În urma impactului, cei doi poliţişti şi o pasageră din autoturism au fost transportaţi la spital”, au declarat reprezentanţii IPJ Vaslui.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS