17.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn muncitor a căzut de la înălțime la Muzeul de Istorie de la Câmpulung

Un muncitor a căzut de la înălțime la Muzeul de Istorie de la Câmpulung

Un muncitor a fost rănit, marţi, suferind multiple traumatisme şi o fractură după ce a căzut de pe o scară, în timp ce lucra în incinta Muzeului de Istorie din oraşul Câmpulung, judeţul Argeş. Poliţiştii au deschis dosar penal, iar oficialii Inspectoratului Teritorial de Muncă au fost înştiinţaţi cu privire la acest caz, scrie News.ro.

Accidentul a avut loc marţi dimineaţă. Primele date arată că muncitorul, un bărbat în vârstă de 35 de ani, a căzut de pe o scară de la o înălţime de patru-cinci metri.

Conform datelor furnizate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, care a trimis echipaje acolo, muncitorul „a suferit mai multe răni la membrul superior drept şi membrul inferior stâng”, iar în urma îngrijirilor medicale primite la locul accidentului, acesta a fost transportat la spital.

Surse din cadrul poliţiei au declarat, pentru News.ro, că în acest caz a fost deschis dosar penal pentru neluarea şi nerespectarea măsurilor de sănătate şi securitate în muncă. Urmează ca ancheta să stabilească împrejurările în care a avut loc accidentul.

„În urma intervenţiei, s-a constatat că un bărbat, de 35 de ani, din Câmpulung, angajat al unei societăţi prestatoare de servicii, aflat în timpul serviciului, a suferit leziuni, fiind preluat de echipajul medical sosit la faţa locului cu diagnostic preliminar de fractură membru superior”, a transmis Poliția Argeş.

Reprezentanţii Muzeului de Istorie Câmpulung nu au putut fi contactaţi pentru a preciza dacă muncitorul este angajat al muzeului şi nici ce fel de lucrări executa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS