17.9 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDe la petrecere la spital, din cauza artificiilor

De la petrecere la spital, din cauza artificiilor

-

Un bărbat de 35 de ani a ajuns la spital, după ce a fost rănit de artificiile folosite în cadrul unui eveniment organizat într-un restaurant din comuna doljeană Perişor. Alte trei persoane au avut de suferit, însă nu a fost nevoie să rămână în spital.

Momentul exploziei, filmat

Nefericita întâmplare a avut loc în timpul unei petreceri de cununie. Momentul exploziei artificiilor a fost surprins într-un video. În imagini se vede cum, în jurul piscinei de la pensiune, sunt puse de jur-împrejur, artificii. La un moment dat, are loc o explozie foarte puternică. În timpul acelei explozii, un bărbat de 35 de ani a fost rănit. Pirotehnistul care s-a ocupat de atificii era autorizat. „Joi spre vineri noaptea, polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Giubega au fost sesizați cu privire la faptul la o pensiune din comuna Perișor, la care era organizat un eveniment, o persoană a fost rănită. La fața locului s-au deplasat polițiștii precum și polițiști din cadrul Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Pericoase Dolj, care au stabilit că, la un eveniment privat la care participau mai multe persoane, în urma folosirii de către un bărbat de 35 de ani, din Segarcea, în calitate de pirotehnician autorizat a unor articole pirotehnice, unul din articole și-ar fi schimbat traiectoria și ar fi lovit în zona abdomenului un bărbat de 34 de ani, din Petroșani“, au declarat reprezentanţii IPJ Dolj.

Bărbatul rănit a fost operat

Bărbatul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova, unde a primit îngrijiri medicale şi a suferit o intervenţie chirurgicală. De asemenea, alte trei persoane au fost duse la spital, însă nu au ramas internate. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. Cercetările continuă pentru clarificarea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.
La finalizarea cercetărilor va fi propusă soluție legală prin unitatea de parchet competentă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

O șoferiță a intrat cu mașina într-un cap de...

O șoferiță din Gorj a ajuns aseară la spital,...

ȘTIRI GdS