17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn şofer de tir care avea în parbriz o plăcuță cu „Am darul băuturii“, oprit în trafic. Polițiștii au constatat că avea dreptate

Un şofer de tir care avea în parbriz o plăcuță cu „Am darul băuturii“, oprit în trafic. Polițiștii au constatat că avea dreptate

Șoferul unui autocamion, care circula prin județul Timiș avea o plăcuță, pe cât de interesantă, pe atât de nepotrivită pentru cineva care conduce. Bărbatul avea în parbriz o plăcuță cu „Am darul băuturii“. Culmea este că avea dreptate. Asta au constatat şi poliţiştii care l-au oprit în trafic.

„În urmă cu câteva ore, polițiștii au efectuat semnal de oprire unui autotren, în orașul Jimbolia, însă conducătorul nu s-a conformat, continuându-și deplasarea. Colegii noștri au reușit să îl oprească la câteva străzi distanță. Au stabilit că este vorba despre un bărbat, de 32 de ani, din Biled, județul Timiș. Și dacă tot „se lăuda” că are „darul băuturii”, colegii au hotărât să-l testeze, iar rezultatul a fost pe măsură, respectiv 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat“, a anunţat Poliţia Română pe Facebook.

Polițiștii au întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul, sub influența alcoolului. De asemenea, acesta a fost sancționat contravențional, cu amendă de 580 de lei, pentru neoprire la semnalul polițiștilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS