5.7 C
Craiova
marți, 26 octombrie, 2021
Știri de ultima orăEvenimentUPDATE: Carambol între patru autoturisme pe DN 7. Bilanț: 9 victime

UPDATE: Carambol între patru autoturisme pe DN 7. Bilanț: 9 victime

UPDATE: Bilant: Total 9 victime constiente (4 cod verde, 3 cod galben si 2 cod rosu). 4 pacienti au preluati si transportati către UPU Sibiu din care 2 cod verde și 2 cod galben). O victimă cod verde refuză transport; 1 victimă cod roșu a fost preluată de SMURD și se transportă la UPU Sibiu; O victimă cod roșu a fost preluată de elicopter și trasportată la Spitalul Județean de Urgență Craiova, o victimă cod galben și o victimă cod verde preluate de 2 echipaje SAJ Vâlcea și SMURD.

Un grav accident rutier s-a petrecut în această după amiază pe DN 7, în localitatea Câineni, în judetul Sibiu. Sunt anunțate 4 autovehicule implicate. Sunt 9 persoane implicate, 2 de cod Roșu. Pompierii militari vâlceni se deplasează cu o ambulanță SMURD și o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, iar SAJ Vâlcea cu două ambulanțe.

De la Sibiu s-au deplast : descarcerare, autospecială de stingere cu modul de descarcerare, un ATPVm si terapie intensiva.

Poliţia Sibiu a precizat însă că a fost vorba despre un carambol: „Din primele cercetări rezultă că şoferul unui autoturism condus spre Vâlcea a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un turism condus din sens opus, pe care l-a proiectat în alt turism condus pe aceeaşi direcţie, după care a ricoşat în alt autoturism, condus tot spre Sibiu”. Victima încarcerată este un bărbat de 54 de ani din judeţul Vâlcea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Care sunt noile reguli privind organizarea de slujbe religioase...

Accesul credincioşilor în biserici şi în locaţiile unde se...

ȘTIRI GdS