8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUPDATE: Carambol între patru autoturisme pe DN 7. Bilanț: 9 victime

UPDATE: Carambol între patru autoturisme pe DN 7. Bilanț: 9 victime

UPDATE: Bilant: Total 9 victime constiente (4 cod verde, 3 cod galben si 2 cod rosu). 4 pacienti au preluati si transportati către UPU Sibiu din care 2 cod verde și 2 cod galben). O victimă cod verde refuză transport; 1 victimă cod roșu a fost preluată de SMURD și se transportă la UPU Sibiu; O victimă cod roșu a fost preluată de elicopter și trasportată la Spitalul Județean de Urgență Craiova, o victimă cod galben și o victimă cod verde preluate de 2 echipaje SAJ Vâlcea și SMURD.

Un grav accident rutier s-a petrecut în această după amiază pe DN 7, în localitatea Câineni, în judetul Sibiu. Sunt anunțate 4 autovehicule implicate. Sunt 9 persoane implicate, 2 de cod Roșu. Pompierii militari vâlceni se deplasează cu o ambulanță SMURD și o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, iar SAJ Vâlcea cu două ambulanțe.

Valea oltului😟

Posted by Trusca Laurentiu on Sunday, August 1, 2021

De la Sibiu s-au deplast : descarcerare, autospecială de stingere cu modul de descarcerare, un ATPVm si terapie intensiva.

Poliţia Sibiu a precizat însă că a fost vorba despre un carambol: „Din primele cercetări rezultă că şoferul unui autoturism condus spre Vâlcea a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un turism condus din sens opus, pe care l-a proiectat în alt turism condus pe aceeaşi direcţie, după care a ricoşat în alt autoturism, condus tot spre Sibiu”. Victima încarcerată este un bărbat de 54 de ani din judeţul Vâlcea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS