19.4 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăEveniment(Galerie foto) Două trenuri s-au ciocnit, în triajul staţiei CF Feteşti

(Galerie foto) Două trenuri s-au ciocnit, în triajul staţiei CF Feteşti

Un accident feroviar s-a produs, miercuri noapte, în Staţia CF Feteşti, în urma coliziunii dintre locomotiva unui tren care circula şi o altă garnitură care era staţionată.

Nu s-au înregistrat victime, doar pagube materiale, informează ISU Ialomiţa.

„În jurul orelor 23,45, pompierii militari din cadrul Staţiei Feteşti au fost solicitaţi prin apel 112 să intervină la un accident feroviar produs în urma coliziunii a două trenuri. Salvatorii s-au deplasat la faţa locului cu o autospecială de stingere şi un echipaj SMURD, în sprijin sosind şi un echipaj SAJ Ialomiţa”, precizează ISU.

Accidentul s-a produs în urma coliziunii dintre locomotiva unui tren care circula şi o altă garnitură staţionată.

Traficul feroviar a fost blocat. 

”Un tren privat de marfă, care era garat la linia II, în stația CF Feteşti , a fost tamponat de un al doilea tren privat de marfă. Cel din urmă a depățit semnalul deoprire de la intrare în stație, și a intrat în trenul garat. În urma tamponării, 4 vagoane din compunerea primului tren de marfă au deraiat. Din cel de-al doilea tren au deraiat 14 vagoane, iar locomotiva s-a răsturnat”; informează Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA.

Din cauza acestui eveniment feroviar, traficul feroviar pe raza stației Fetești, atât spre Bărăganu, cât și spre Movila este blocată.

Pentru asigurarea legăturii cu stațiunile de pe Litoral, trenurile de călători care tranzitează Bucurestiul vor circula pe ruta deviată. Se va circula prin Fetești – Movila – Tăndărei, cu tracțiune Diesel, iar restul garniturilor pe ruta Ploiești – Buzău – Făurei – Fetești.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS