17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentArestaţi pentru trafic de droguri tip timbre

Arestaţi pentru trafic de droguri tip timbre

Judecătorii de la Tribunalul Dolj au emis mandate de arestare pe numele a doi tineri de 23 şi 26 de ani, cetăţeni moldoveni, cercetaţi pentru trafic de droguri de risc şi mare risc. Potrivit procurorilor DIICOT, cei doi suspecţi au comandat droguri pe internet, după care le-au consumat sau vândut către diverse persoane.

Procurorii DIICOT au precizat că, în cursul zilei de 21 iulie, au fost făcute percheziţii domiciliare la trei persoane suspectate de comiterea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi mare risc.

„Astfel, au fost descoperite droguri tip timbre şi alte tipuri de droguri de risc şi mare risc, precum şi dispozitive de mărunţire a drogurilor.

Din cercetări a reieşit faptul că două dintre cele trei persoane bănuite ar fi comandat drogurile printr-o reţea de internet şi le-ar fi primit prin poştă, iar, ulterior, le-ar fi consumat sau le-ar fi pus în vânzare către diverse persoane”, au precizat anchetatorii.

Arestaţi pentru trafic de droguri

Ulterior, după audieri, procurorii DIICOT au dispus reținerea pentru 24 de ore a doi dintre suspecţi. Este vorba de doi tineri, de 23 şi 26 de ani, cetăţeni moldoveni, cu rezidenţă în Craiova. Pe 22 iulie, Tribunalul Dolj a emis mandate de arestare pe numele celor doi inculpaţi.

„Admite propunerea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Craiova, judeţul Dolj. Dispune arestarea preventive a inculpaţilor M.C., pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 22 iulie 2021 până la data de 20 august 2021, inclusiv, şi B.N., pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 22 iulie 2021 până la data de 20 august 2021 inclusiv”, a dispus instanţa.

Hotărârea Tribunalului Dolj nu este definitivă şi a fost deja contestată de cei doi inculpaţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS