29.6 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentTren de marfă deraiat la Feteşti

Tren de marfă deraiat la Feteşti

O garnitură de tren aparţinând CFR Marfă a deraiat miercuri după-amiază, în jurul orei 13.00, în zona localităţii Feteşti, pe Magistrala 800, sensul de mers spre Bucureşti.

Conform unui comunicat de presă al Companiei Naţionale de Căi Ferate “CFR” SA, magistrala București – Constanța este blocată la intrare în stația CF Fetești, pe ambele sensuri de circulație, din cauza deraierii a cinci vagoane din compunerea unui tren de marfă, care aparține operatorului ROFERSPED.
 
Din compunerea trenului de marfă, care circula în relația Constanța Port – Lehliu, la ieșire din stația CF Fetești au deraiat 5 din cele 40 de vagoane ale garniturii, ambele fire de circulație fiind avariate în urma deraierii. 
 
Pentru menținerea și asigurarea continuității circulației feroviare pe Magistrala București – Constanța, operatorii de transport feroviar de călători vor stabili rutele deviate pentru a menține operational traficul feroviar spre și dinspre Litoral.

Accidentul provoacă mari întârzieri trenurilor care fac legătura cu Litoralul

CFR SA a trimis în teren echipele de intervenție pentru stabilirea soluțiilor necesare remedierii avariilor. De asemenea, conducerea companiei așteaptă evaluarea pagubelor și estimarea duratei lucrărilor. 
 
Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA cere scuze călătorilor pentru întârzierile care se vor înregistra în circulația trenurilor spre și dinspre Litoral, ca urmare producerii acestui eveniment.

Personalul feroviar va colabora permanent cu reprezentanții operatorului de marfă și va asigura tot suportul tehnic necesar pentru repunerea pe șină a vagoanelor și restabilirea circulației pe Magistrala 800.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS