14.5 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentTamponare între trei camioane pe Autostrada A4

Tamponare între trei camioane pe Autostrada A4

Trei camioane s-au ciocnit, miercuri, pe Autostrada A4, în judeţul Constanţa, iar în urma evenimentului rutier o persoană a fost rănită. Traficul nu a fost blocat, circulaţia desfăşurându-se pe banda a doua, informează News.ro.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, poliţişti din cadrul Biroului de Poliţie Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa au fost sesizaţi, miercuri, despre producerea unui accident rutier pe Autostrada A4, la km 18+800 de metri, pe sensul de mers către Ovidiu. 

„Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că impactul s-a produs între trei camioane. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală uşoară a unei persoane.

La acest moment, traficul se desfăşoară pe a doua bandă, iar poliţiştii efectuează cercetarea la faţa locului, în vederea stabilirii situaţiei de fapt”, a transmis IPJ Constanţa. 

Potrivit Centrului Infotrafic, circulația este restricționată pe prima bandă, pe sensul către Ovidiu, în urma accidentului rutier.

Sute de mașini stau la coadă pentru a depăși locul accidentului.

Sursa citată menţionează că poliţiştii acţionează şi pentru asigurarea fluenţei traficului. 

Reprezentanţii Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa au menţionat că victima a suferit un traumatism de piramidă nazală, un traumatism de membru inferior, fiind transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS