27.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentLiviu Dragnea a ieșit din închisoare: “Mă consider un deținut politic”

Liviu Dragnea a ieșit din închisoare: “Mă consider un deținut politic”

Liviu Dragnea – încarcerat din 27 mai 2019 după ce a fost condamnat la 3 ani şi 6 luni de închisoare – a fost pus în libertate joi după-amiază, după ce a stat 2 ani și 2 luni în închisoare.

La Penitenciarul Rahova au venit iubita acestuia, Irina Tănase, dar și câțiva susținători, care au strigat „Libertate”. „A fost o perioadă de 2 ani și 2 luni de chin și suferință, abuzuri și umilință”, a susținut Liviu Dragnea, la ieșirea din închisoare, potrivit Hotnews.

Liviu Dragnea a ieșit din Penitenciarul Rahova, în urlalele mai multor persoane

Liviu Dragnea a ieșit din Penitenciarul Rahova, în urlalele mai multor persoane, care au strigat Libertate. Fostul lider al PSD, care are din nou mustață, a ieșit din penitenciar îmbrăcat într-o cămașă albă. El le-a spus jurnaliștilor că a fost o perioadă de suferință și că se consideră „deținut politic”.

A lansat atacuri la adresa actualei puteri, dar și a PSD, un „partid praf”

Liviu Dragnea a lansat atacuri la adresa actualei puteri, dar și a PSD, un „partid praf”. Fostul președinte al PSD a spus că se consideră „un deținut politic” și că se gândește dacă va reveni în politică.

„Voi reintra în politică dacă am cu cine și pentru cine. Nu știu dacă voi înființa un partid. PSD nu mai e partid”, a declarat Liviu Dragnea.

La Penitenciarul Rahova au venit iubita acestuia, Irina Tănase, dar și câțiva susținători.

Decizia de eliberare condiționată a fostului lider al PSD a fost luată joi de Tribunalul Giurgiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS