10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO) Olt: Coliziune între un autocamion, un autoturism și un tractor. Un șofer, mort

(VIDEO) Olt: Coliziune între un autocamion, un autoturism și un tractor. Un șofer, mort

-

Un grav accident s-a petrecut azi noapte pe DN 64, în județul Olt, după ce un autocamion, un autoturism și un tractor au intrat în coliziune. Șoferul tractorului, de 74 de ani, din comuna Strejești, prezenta leziuni incompatibile cu viața, fiind declarat decedat de medicul SAJ.

La sosirea echipajelor, cei trei șoferi se aflau în afara vehiculelor. Ceilalți doi șoferi, în vârstă de 27 și 42 de ani, nu prezentau urme vizibile de traumă, au fost asistați la fața locului și au refuzat transportul la spital.

În autocamion, autoturism și tractor se aflau doar șoferii. Pompierii au intervenit și pentru spălarea carosabilului de resturile rezultate în urma accidentului, care prezentau pericol pentru ceilalți participanți la trafic.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, iar cercetările continuă.

Pompierii Detașamentului Slatina, cu o autospecială pentru intervenție și descarcerare, o autospecială pentru descarcerare și un echipaj SMURD, au intervenit în zona localității Strejești, pentru acordarea îngrijirilor medicale victimelor unui accident rutier. La fața locului a acționat și un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță Olt.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Cod galben de precipitații

Administrația Națională de Meteorologie a emis o atenționare de...

ȘTIRI GdS